Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/11/2019 - 30/11/2019
Hele dag

Categorieën


logo van Better Be MeEn Nu? – bezinningsdagen voor jongeren

Tijdens deze meerdaagse staan we uitgebreid stil bij wat je op dit moment in je leven doet. Waar klopt het en waar twijfel je, waar stokt het en waar stroomt het. Wat heb je gecreëerd, met wat voor mensen omring je je. Ben je bezig met iets na te streven of met dat wat je inspireert en waar je van geniet?
Het in stilte met jezelf zijn vormt een belangrijk onderdeel van deze dagen.
We verblijven op een prachtige locatie, weg van snelwegen en andere drukte. Er is hierdoor maximale gelegenheid om werkelijk tot jezelf te komen.

Reacties deelnemers:

Paul: “Het was spannend om zonder afleiding een periode in stilte door te brengen. Maar door me hieraan over te geven, kwam ik tot nieuwe inzichten over mezelf die me vandaag de dag nog steeds helpen. Het was fijn dat er ook veel begeleiding was zodat ik niet verdwaalde in mijn eigen bovenkamer.”

Onno: “In de stilte ontmoet je delen van jezelf die normaal gesproken te zacht spreken om goed te kunnen horen. En juist hier begint de magie van ontdekken. Alleen, maar toch samen, ga je op een kleine reis van verwondering, verbinding en heling. De weg kent een hoop hobbels die je dankzij de fijne omgeving en begeleiding leert nemen.”