Aanbod voor jongeren – Better Be Me

logo van Better Be Me

Vanuit Better Be Me begeleid ik jongeren van 17 – 29 jaar. Zowel individueel als in groepsverband.
Better Be Me komt voort uit het voormalige jongerenaanbod van het ITIP. In 2014 heb ik dit, samen met Isabelle Schneider, overgenomen en verder voortgezet.

De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om de keuze tussen werken en studeren of om een zoektocht naar meer diepgang in je leven, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn. Om individuele begeleiding te krijgen hoef je niet persé gek, depressief of in de war te zijn. Wat we vaak terughoren is: “Ik wist niet dat het ook voor mij was.”.

Thema’s die veel voorkomen zijn onder andere concentratieproblemen, keuzestress, drukte in je hoofd, onzekerheid, omgaan met ziekte, pijn of beperking en verslavingen.

Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je onderzoeken wat je vraag of thema is waarmee je aan de slag wilt. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen kijken we of het klikt en het vertrouwd genoeg voelt om verder te gaan.

Vanaf 29 september 2020 start de ‘Doorgaande procesgroep’ in Utrecht. Een soort onderhoudsabonnement om wakker te blijven samen met leeftijdsgenoten.