Hann
Je hebt op een belangrijk en lastig moment veel voor me betekend. Je begeleiding was zorgzaam, direct en liefdevol. Het lichaamswerk werkte erg goed voor mij. Je luisterde goed en had een mooie opbouw van het traject.”

 

Hilda
“In jouw begeleiding heb ik een hoge mate aan resonantie ervaren, liefde, begrip en doorleefde kennis. Prettig vond ik jouw manier van verstaan, inbreken/ onderbreken aanvoelen, van binnen uit luisteren, mee kijken, decoderende humor en spiegels voor houden. Jouw in mijn ogen openende richtvragen naar leiders toe en mijn eigen stand in de situatie hielpen. Deze had ik met al mijn kennis/bagage nooit kunnen verzinnen; hier heb je mijn blinde vlek(ken) geopend. Het was veilig bij je om kwetsbaar te zijn, dit heeft me laten zien hoeveel dat kan geven; alle schaamte voorbij. Zeldzaam. Heerlijk ook om samen zo uitbundig om onszelf te kunnen lachen.”

Jerry
“Ik heb in onze periode van maandelijkse coaching vooral geleerd om echt op een meta-niveau naar mezelf te kijken waarbij de grootste les daarbij het stellen van de juiste vragen is. Vragen als: ‘Hoe voel ik me hierbij?’, ‘Wat voelt goed voor mij?’ en ‘Hoe draagt deze actie bij aan de persoon die ik wil zijn?’. Met deze vragen als gereedschap heb ik het idee dat ik meer de regie in mijn leven in handen heb, en heb ik inzicht in mijn eigen beeld hierop.”

Elly
“Soms zit je jezelf in de weg en kun je niet meer goed functioneren, voel je je energie wegstromen uit je lijf en de dingen die je altijd fluitend deed lukken ineens niet meer. Dit overkwam mij begin dit jaar en op aanraden van mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Irma.
Ik wilde weer mijn energie en plezier terugvinden en had geen idee hoe ik dat zou moeten doen. Ik was daarom een beetje bang voor wat me te wachten zou staan, maar tijdens het intake gesprek met Irma werd me al snel duidelijk dat ik bij haar de ruimte en het vertrouwen kreeg dat ik nodig had om weer mezelf te worden en mijn eigen waarden weer centraal te zetten. Irma straalt voor mij vertrouwen en empathie uit. Ze is een coach in hart en nieren, ze is open en duidelijk en door het doen van oefeningen heeft ze me geleerd om weer echt contact te maken met mezelf, maar ook met anderen, ook al vond ik dat lastig. Ze is een echt mensen-mens en ik vond het heel leerzaam en verrijkend om samen met haar dit coachingstraject te doen.”

Paul:
“Ik ben iemand die veel denkt en piekert, daarmee loop ik vaak vast in mijn hoofd. Door middel van oefeningen liet Irma me vaak voelen wat er in mijn lichaam gebeurde en samen vertaalden we dat naar waar ik in vast liep. Irma is een warme, gevoelige vrouw die haar gevoeligheid goed weet in te zetten in de gesprekken die ze voert. Ik voelde vaak weerstand tegen lichaamswerk omdat mijn gedachten dan wat van hun controle op moesten geven. Maar als ik met mijn hakken in het zand ging, was dat nooit goed of fout. Het was enkel meer informatie om verder te onderzoeken. Daarin gaf Irma me veel rust en een heldere blik op patronen die ik zelf eerder niet kon zien.”

Annemies:
“Ik ben heel blij met Irma, ik waardeer haar om haar kennis en haar manier van werken. Ze heeft direct een heel duidelijk beeld van het thema waar ik mee kom. Irma voelt heel helder, heeft direct de vinger op de zere plek,  is empathisch en neemt je in je gevoel mee naar de plek in je lijf waar het wringt. Daar ligt de oplossing van wat er gaande is, er naar durven kijken, voelen en doorleven. Irma begeleidt je met zachte hand en houdt je bij de les. Vluchten kan niet meer, wat er speelt, is er en daar ga je mee aan de slag.”

Daphne:
“Irma is een fantastisch lief mens. Ze heeft me geholpen in de meest ingewikkelde periode in mijn leven. Vanaf het eerste moment voelde het als een veilige, vertrouwde omgeving, vol rust en positieve energie. 
Met bepaalde vragen die ze stelde of oefeningen die we deden, heeft ze me mega waardevolle inzichten gegeven. Dank voor alles lieve Irma!”

Mayke:
“Waar Irma mij heel erg mee geholpen heeft, is om steeds zuiverder naar mezelf toe te worden en in het contact met de ander. Zij doet dat met een zeer scherpe blik en tegelijkertijd op een zeer liefdevolle manier. Bij haar kom ik er niet zomaar mee weg. Daar waar ik er bij een andere therapeut nog omheen kon praten, lukt me dat bij haar niet meer en wil ik dat ook niet. Dat komt ook, omdat ik een heel groot vertrouwen naar haar voel. Iets dat voor mij heel moeilijk is, me echt veilig bij iemand voelen. Irma gaat altijd net een tandje verder. Dat is nou net wat ik nodig heb om een patroon te doorbreken, of om iets te zien wat ik niet wilde zien. Zo heb ik heb mijn masker ‘van altijd aardig willen zijn’ afgezet’. Dat heeft me zoveel opgeleverd.

Onno:
“Toen ik door de bomen het bos niet meer kon zien, kwam Irma op mijn pad. Haar authentieke warmte en open geest gaven me meteen een welkom gevoel. Ze voelt feilloos mijn weerstanden aan, brengt mijn aannames aan het licht en daagt me vervolgens uit deze te verkennen. Met haar scherpe inzichten en voelbare levenswijsheid weet ze mijn rationele kant te pakken. Om vervolgens vanuit haar ondernemende ‘doe’ aanpak een veilige omgeving voor verdieping te scheppen. Zo ontstaat er een ruimte – afgestemd op wat ik daarin nodig heb – waarin ze mij weet uit te dagen om mijn hoofd te verlaten en de verbinding met mijn lichaam en het leven weer aan te gaan. Ja, bij Irma ben ik in goede handen.”